Nieuczciwy pracodawca
- tobiaszd
No problem jest na tyle trudny, że takie osoby są często bardzo przebiegłe. Na pewno już samo to, że się zwolnimy z pracy pracodawcy dużo utnie z zysków (będzie musiał znaleźć nowwego głupiego). No, a jak naprawdę pracodawca nie ma nawet szacunku i przysłowiowo ciora każdym to inspekcja pracy... Niestey :/ Takie przypadki się szczególnie zdarzają w mniejszych miejscowściach.
- Przemyslavv Król
To prawda, że w miasteczkach jest gorzej. Po prostu tam jest większa konkurencja na rynku pracy i rządzą tam tacy Janusze Biznesu.
- Mateo89_01
Jeśli szukacie ofert pracy od wiarygodnych pracodawców, to np. ma tej stronie lubelskie-praca.pl/ możecie je znaleźć. Czasem jeśli pracodawca kręci, to można to wyczuć już na etapie rekrutacji. Przejrzyste zasady współpracy, umowa o pracę , proste zasady przyznawania premii i wiemy o co chodzi.
- opisia
sporo jest niestety nieuczciwych pracodawców, ale jeśli zauważymy że coś jest nie tak, to trzeba po prosu zmienić pracę i tyle. Ja kilka razy tak robiłam aż w końcu trafiłam na porządną firmę i uczciwego szefa który ceni swoich pracowników. A na dodatek dba o ich zdrowie i zapewnił nam prywatną opiekę medyczną w medicover