Adwokat, czy prawnik?
- ulryk194
Myślę, że lepiej udać się do adwokata - ma większe uprawnienia, a więc i większe możliwości, choć w drobnej sprawie lepiej udać się do prawnika, wyjdzie taniej. Gdyby ktoś szukał dobrego adwokata w Katowicach, to sporo dobrego słyszałem o Patryku Riedelu
- Mariia1990
Ja chyba w pierwszej kolejności skierowałabym się do prawnika. Konkretnie do kancelarii prawnej Zaufany Prawnik. Na ich stronie internetowej możecie otrzymać bezpłatną poradę prawną, więc jest to idealne rozwiązanie na początek.
- ramona
Adwokat ma większe uprawnienia, więc najlepiej się do niego udać. Rozumiem,
że potrzebujesz porady w kwestiach pracowniczych? W takim razie najlepiej udać sie do kancelarii prawa pracy Tomasza Gizińskiego , on się specjalizuje w tej dziedzinie i na pewno Ci pomoże
że potrzebujesz porady w kwestiach pracowniczych? W takim razie najlepiej udać sie do kancelarii prawa pracy Tomasza Gizińskiego , on się specjalizuje w tej dziedzinie i na pewno Ci pomoże
- Łukasz.S
Hm... No nie da się z całą pewnością ukryć, że na ten moment wybór rzetelnej i sprawdzonej kancelarii prawnej do najłatwiejszych rzeczy nie należy. Głównie ze względu na prawdę dużą ilość kancelarii. Ale część z nich jest dość wyspecjalizowana w określonej dziedzinie prawnej. Tak czy owak, przed podjęciem decyzji o wyborze kancelarii prawnej, koniecznie trzeba zrobić porządny research, żeby wybrać dobrze.
Najlepiej to zrobić poprzez popytanie wśród znajomych. Jak w Katowicach jakiś czemu potrzebowałem prawnika od windykacji należności, popytałem znajomych, którzy polecili mi http://kancelariafortis.pl/ I faktycznie, dwadzieścia trzy lata doświadczenia na rynku, bardzo dużo wygranych spraw i naprawdę obszerne doświadczenie w różnych dziedzinach prawnych daje spory spokój ducha o to jak ostatecznie uda się rozwiązać problem.
Więc jeśli chodzi o wybór adwokata czy też prawnika, to zawsze trzeba się najpierw dobrze rozejrzeć. Najlepiej właśnie popytać ludzi o polecenie kogoś rzetelnego i porządnie sprawdzonego.
Najlepiej to zrobić poprzez popytanie wśród znajomych. Jak w Katowicach jakiś czemu potrzebowałem prawnika od windykacji należności, popytałem znajomych, którzy polecili mi http://kancelariafortis.pl/ I faktycznie, dwadzieścia trzy lata doświadczenia na rynku, bardzo dużo wygranych spraw i naprawdę obszerne doświadczenie w różnych dziedzinach prawnych daje spory spokój ducha o to jak ostatecznie uda się rozwiązać problem.
Więc jeśli chodzi o wybór adwokata czy też prawnika, to zawsze trzeba się najpierw dobrze rozejrzeć. Najlepiej właśnie popytać ludzi o polecenie kogoś rzetelnego i porządnie sprawdzonego.
- kosmiczna
Myślę, że warto postawić na adwokata. Jeżeli nie wiesz za bardzo na kogo postawić to ja polecałabym Ci kancelarię JST . Jest tam adwokat Tomasz Tomaszczyk, który zajmuje się prawem pracy. Jest świetny w tym co robi dlatego jeżeli masz jakiś problem z tego zakresu prawa to warto go odwiedzić :)